Koop online of kom langs

KAASFONDUE

KAASFONDUE

Kaasfondue bestaat – de naam zegt het al – hoofdzakelijk uit kaas. Maar welke soort kaas kun je het beste verwerken in de fondue?Bij het maken van die keuze is niet alleen de smaak belangrijk, maar ook het smeltgedrag en de combinatie met de andere ingrediënten. De kaas die je kiest bepaalt het karakter én de textuur van je fondue. In het onderstaande recept kiezen we voor de bekende Zwitserse klassiekers: Gruyère en Emmentaler. Deze kazen werken goed samen. De Gruyère geeft de fondue de bekende, dradige textuur, terwijl de Emmentaler de typische smaak aan het geheel meegeeft.

Klaar voor een wat meer avontuurlijke kaasfondue? Experimenteer dan ook eens met andere smaken. De meeste kaassoorten werken goed in een fondue; zelfs een sterke Franse kaas of een blauwe kaas als Gorgonzola kan geweldig zijn.

Graag adviseren we over alle mogelijkheden. Loop gerust eens binnen bij genieten bij Bert in Steenwijk. Binnenkort organiseren wij een inloopmiddag over het maken van de perfecte kaasfondue.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze akties, aanbiedingen en nieuws ? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte