Verstand van genieten

Over ons

Dranken

Delicatessen

Bert

doet de dranken

Esther en Lony

doen de delicatessen

Eet, drink
en geniet!

Genieten bij Bert is gevestigd in de mooie vestingstad Steenwijk in de kop van Overijssel en wordt gerund door Esther en Bert Marinus en hun personeel.

Bert is al ruim 25 jaar werkzaam in de dranken wereld, hij zit zeg maar al 25 jaar in zijn proeftijd. Esther is in 2016 toegetreden tot de zaak. Bert is zijn loopbaan begonnen bij een landelijk opererende slijterijketen maar sinds 1 november 2016 zijn we geheel onafhankelijk. Deze stap heeft er toe geleid dat wij ons nog meer kunnen specialiseren op het gebied van mooie dranken.
Wij hebben het allergrootste assortiment dranken van de gemeente Steenwijkerland. Zo hebben wij altijd ruim 350 soorten (speciaal)bier op voorraad. Ons whisky aanbod, van meer dan 300 soorten, bestaat uit een vast assortiment met daaromheen veel speciale bottelingen. Wij hebben contacten met alle grote importeurs maar ook met de exclusievere en vaak wat kleinere producenten. Ons motto is dan ook: Het leven is te kort om slechte drank te drinken.

Op 28 mei 2020 zijn wij naast onze slijterij ook een delicatessen winkel gestart. In de delicatessen winkel  hebben wij een groot assortiment binnen- als buitenlandse kazen, franse worsten en fuets, tapas, vers gebrande noten, olijfolie en balsamico azijn, chocolade etc. Eigenlijk te veel om op te noemen. Kom gerust eens binnen wandelen bij ons en laat je verrassen door het grote assortiment.

Wist je dat je bij ons op ieder moment van de dag een cadeau kunt laten samenstellen helemaal naar je eigen wensen.

Ieder weekend stellen wij een weekendtas voor je samen met altijd minimaal 7 producten uit ons assortiment voor € 10,- per tas

Breed assortiment

Wij zijn lid van wijnkring en daarom vind je bij ons wijnen van over de hele wereld.

Voor de “gewone borrel” kun je natuurlijk ook prima bij ons terecht. We hebben niet alleen het grootste assortiment maar zijn ook nog verrassend voordelig. Wij zijn lid van wijnkring en daarom vind je bij ons wijnen van over de hele wereld.  Op het gebied van cognac en alle overige distillaten hebben wij een zeer ruime keuze. Je kunt dan denken een rum, calvados, likeuren, wodka, armagnac, brandy en Eau-de-Vie. 

VERDER HEBBEN WE EEN ZEER RUIM ASSORTIMENT MET CADEAU EN RELATIEGESCHENKEN.

 Wij beschikken over ons eigen proeflokaal waar regelmatig proeverijen worden georganiseerd. Wil je op de hoogte blijven wanneer deze avonden plaatsvinden? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.